به گزارش قدس آنلاین، سکینه اشرفی در جلسه میز ملی کالایی خدمات دریایی، حمل و نقل و ترانزیت افزود: ترانزیت چابهار - کنارک علاوه بر توسعه استان، شرق کشور را نیز متحول خواهد کرد.
وی ادامه داد: در اسناد بالا دستی کشور توسعه سواحل مکران و توسعه محور دریایی مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: شرکت های حمل و نقل بین المللی در سیستان و بلوچستان وجود دارند که تا کنون از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.
وی تصریح کرد: از بخش خصوصی در سیستان و بلوچستان انتظار می رود تا در بخش حمل و نقل و ترانزیت کالا ورود جدی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار گفت: برای رونق اقتصادی در استان کاهش قیمت تمام شده ترانزیت باید مورد توجه ایران و افغانستان باشد.
اشرفی اظهار کرد: برای دستیابی به اهداف ایران و افغانستان در کنار ترانزیت، ترانشیپ کالا نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: ظرفیت های بسیار زیادی در کشورهای افغانستان و پاکستان برای صادرات خدمات وجود دارد که نیاز است شرکت های دانش بنیان در این زمینه شکل گیرد.
معاون استاندار در ادامه گفت: سیاست دولت برای توسعه سواحل مکران به صورت شتابان در حال حرکت است.
وی بیان کرد: نقش بندر چابهار برای کشور ما یک جایگاه راهبردی دارد زیرا توسعه در این منطقه در سطح ملی قابل ملاحظه و ارزشمند است.
اشرفی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان می تواند پیشانی توسعه کشور باشد.
اشرفی گفت: همزمان با توسعه بندر چابهار خط راه آهن با سرعت و جدیت در حال پیشرفت است و این تحولات در منطقه باعث نشاط خواهد شد.
معاون استاندار با اشاره به اینکه سواحل مکران به راحتی می تواند بسترهای توسعه و پیشرفت استان را فراهم کند گفت: نقش کشورهای همسایه باید در سند توسعه مکران گنجانده شود.
منبع: ایسنا
نظر شما